viernes, 13 de agosto de 2010

Prima maseluta

Gata, a iesit prima maseluta!
Dupa o pauza de aproape 2 luni, se inmultesc dintisorii!

Dimineata, cand se trezeste, David se intinde si asteapta sa fie mangaiat, masat, gadilat, pupacit, alintat... Si rade mult, cu pofta, Si se intoarce pe o parte. Apoi pe alta. Apoi sta cu fetisoara spre mine si intinde manutele ca sa imi arate ca mai vrea gadilat si pupat pe burtica. Si asta e ritualul din fiecare zi. Pe care eu sau buni trebuie sa il respectam cu sfintenie. Bine, uneori mai ratam momentul trezirii, insa David stie ca nu trebuie sa coboare din pat pana nu este alintat si de cele mai multe ori deschide ochisorii, se uite in jurul lui, si striga sau chiuie pana isi face aparitia careva. Si el asteapta cu manutele intinse si cu dintisorii la vedere... :)

Azi ne alintam ca de obicei. Si in timp ce el radea cu gura pana la urechi, am vazut coltisorul de la maseluta! Hei, crocodicul meu e baietel mare! Avem prima maseluta! In dreapta, sus...

In ultimele 2 zile ma cam musca de umeri, de brate, de nas... Probabil il durea, miticutul de el! Dar e un copil extraordinar! Daca nu ar fi ras dimineata cu atata pofta poate nici nu m-as fi gandit ca a aparut maseluta!

La mai multe, copil adorat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario