miércoles, 10 de febrero de 2010

In vizita

De cand a aparut David, plecatul de acasa a devenit o adevarata aventura. Am ajuns sa apreciem masina ca are un portbagaj enorm, sa valorificam tot felul de genti si accesorii uitate.
Pentru o simpla vizita la nanii lui, unde de multe ori ramanem peste noapte, ne sunt necesare vreo 2-3 genti. Si numai cate un rand de haine (pantaloni de trening, tricouri) si periutele de dinti sunt ale noastre. In rest... monopolul ii apartine lui David.
Nu plec nicaieri fara geanta lui de la carut, unde am mereu pampersi, servetele umede, carnetul lui de sanatate, biscuiti fara gluten, o borseta cu cremita pentru fundulet, paracetamol pentru copii, spray nazal si alte detalii.
O vizita insa implica si un rand de haine de schimb bune, pijamalute, sosetele papucei de stat prin casa, bavetele, piure, lingurite, bol mic pentru mancarea lui, canita pentru apa, fructe, turtite de orez expandat fara sare, jucarii, interfoane (daca nu le-as avea cred ca nu as pleca 2 min de langa patul in care doarme el)... Si tot se mai aduna cate ceva.
Oricum, un copilas de 3-8 kg are nevoie de mult mai multe decat un adult de 50-90 kg. :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario